راه هاي مختلف براي خريد شارژ موبايل

آموزش هاي وب و اپليكيشن موبايل

راه هاي مختلف براي خريد شارژ موبايل

۵۱ بازديد

بخش زيادي از خدمات تلفن‌هاي همراه، پولي هستند. اين بدان معني است كه اگر گوشي ما اعتبار كافي نداشته باشد، نه مي‌توانيم از اينترنت استفاده كنيم، نه به كسي زنگ بزنيم و نه حتي يك پيامك خشك و خالي ارسال كنيم.

بنابراين، شارژ كردن تلفن همراه، يكي از كارهايي است كه بايد در آن حرفه‌اي باشيم و تمام روش‌هاي موجود براي اين كار را بدانيم. در اين مقاله به سراغ بهترين روش‌هاي خريد شارژ موبايل مي‌گرديم. با ما همراه باشيد.

 خريد شارژ موبايل

بخش زيادي از خدمات تلفن‌هاي همراه، پولي هستند. اين بدان معني است كه اگر گوشي ما اعتبار كافي نداشته باشد، نه مي‌توانيم از اينترنت استفاده كنيم، نه به كسي زنگ بزنيم و نه حتي يك پيامك خشك و خالي ارسال كنيم.

بنابراين، شارژ كردن تلفن همراه، يكي از كارهايي است كه بايد در آن حرفه‌اي باشيم و تمام روش‌هاي موجود براي اين كار را بدانيم. در اين مقاله به سراغ بهترين روش‌هاي خريد شارژ موبايل مي‌گرديم. با ما همراه باشيد.

 خريد شارژ موبايل

روش اول: استفاده از كدهاي دستوري (USSD)

كدهاي دستوري، روشي ساده براي خريد شارژ تلفن همراه به شمار مي‌روند. تنها كاري كه بايد در اين زمينه انجام دهيد، شماره‌گيري اين كدها و خريد شارژ موبايل است. البته استفاده از اين روش، نكته‌هاي مثبت و منفي خاص خودش را دارد كه برايتان مي‌گوييم:

نكته‌هاي مثبت استفاده از USSD

· بدون نياز به اينترنت

مشكلات استفاده از USSD

· نياز به حفظ بودن اطلاعات كارت بانكي (شماره كارت، رمز دوم)

· مشكل در حفظ كردن كدهاي شبيه به هم

· در منگنه گذاشتن كاربر از نظر زماني (بايد تمام مراحل خريد شارژ را تقريبا سريع انجام دهيد. وگرنه از محيط كد، خارج مي‌شويد.)

·  استفاده از كدهاي USSD با ريسك و باگ‌هاي امنيتي همراه است.

· وابسته بودن اجراي كدها به ميزان آنتن تلفن همراه (اگر آنتن تلفن همراهتان نوسان داشته باشد، احتمالا در خريد شارژ موبايل دچار مشكل مي‌شويد.)

چند كد دستوري كه با استفاده از آنها مي‌توانيد شارژ موبايل بخريد:

· همراه اول:  #۱* و #۱۲۳* و...

· ايرانسل:  *۱۴۱*# رمز شارژ # و...

· آپ:  #۷۳۳*

· هف‌هشتاد: #۷۸۰*

 

روش دوم: استفاده از پايانه فروش

از دستگاه‌هاي پوز (POS) يا همان پايانه‌هاي فروشگاهي هم مي‌توان براي خريد شارژ موبايل استفاده كرد. روش كار با اين دستگاه‌ها ساده است و با چند دكمه خريد انجام مي‌شود. اما نكته‌اي كه وجود دارد اين است كه در اين روش بايد حتما دسترسي به دستگاه پوز (POS) فراهم باشد.

 

روش سوم: استفاده از دستگاه خودپرداز (ATM)

روش خريد از دستگاه خودپرداز هم مثل خريد از پايانه‌هاي فروشگاهي است. به اين ترتيب كه بعد از وارد كردن كارت بانكي، بايد گزينه ساير خدمات را بزنيد و بعد از مشخص كردن اپراتور و مبلغ، رمز شارژ را در رسيد خود دريافت كنيد.

 

روش چهارم: استفاده از وب‌سايت‌ها

گذشته از كدهاي دستوري و اپليكيشن‌ها از وب‌سايت‌ها نيز مي‌توان شارژ تهيه كرد. اگر با بحث‌هاي امنيتي در محيط وب آشنا نيستند، پروسه خريد از وب سايت‌ها كمي داراي ريسك است. بنابراين سعي كنيد از سايت‌هايي كه نماد اعتماد الكترونيكي واقعي دارند، خريد كنيد. علاوه بر اين، به هنگام ورود به درگاه بانك، حتما آدرس سايت را دوباره و با دقت، مورد بررسي قرار دهيد. به چند نمونه از وب‌سايت‌هاي معتبر خريد شارژ موبايل توجه كنيد:

· همراه اول (mci.ir)

· ايرانسل (irancell.ir)

· رايتل (rightel.ir)

· سامانه بام (متعلق به بانك ملي)

· و ...

 

روش پنجم: استفاده از اپليكيشن‌ها

تركيب گوشي موبايل و اينترنت، فرصت زندگي آسان‌تر را براي كاربران فراهم كرده است. اپليكيشن‌هاي موبايل نيز با استفاده از قدرت دنياي مجازي، هر روز امكانات تازه‌تري را در اختيار كاربرانشان قرار مي‌دهند. يكي از اين ماجراهاي مفيد، خريد شارژ سيم كارت انواع اپراتورها است. برخلاف كدهاي دستوري مي‌توانيد با نصب اپليكيشن‌ها از سرويس‌هاي بيشتري استفاده كنيد. علاوه بر اين، ديگر مجبور به حفظ كردن كدهاي عجيب و غريب نيستيد. در ايران، اپليكيشن‌هاي خوبي براي خريد شارژ موبايل وجود دارد. بياييد برخي از آنها را با هم بررسي كنيم:

۱. اپليكيشن‌هاي همراه بانك

بانكداري اينترنتي نيز همگام با اپراتورها و ساير اپليكيشن‌هاي پرداخت، بخشي از خدمات خود را به خريد شارژ تلفن همراه اختصاص داده‌ است. استفاده از اين روش، نيازمند داشتن يك حساب بانكي فعال، مراجعه به بانك و درخواست فعال‌سازي همراه بانك است. برخي از اپليكيشن‌هاي بانكي شامل موارد زير مي‌شوند:

· اپليكيشن بانك ملي (بام)

· اپليكيشن بانك صادرات

· اپليكيشن بانك ملت

· اپليكيشن بانك كشاورزي

· و...

 

۲. اپليكيشن اپراتورهاي همراه

هر كدام از اپراتورهاي تلفن همراه، اپليكيشن مخصوص به خودشان را دارند. خريد شارژ، يكي از بخش‌هاي مهم اين برنامه‌ها به شمار مي‌رود. تنها كافي است برنامه مخصوص به اپراتور خود را در گوشي‌تان نصب كرده و از امكانات آن استفاده كنيد. البته بايد اشاره كرد كه يكي از محدوديت‌هاي اين اپليكيشن‌ها امكان خريد شارژ، فقط از اپراتور مخصوص به خودشان است. بنابراين، شايد مجبور شويد براي هر سيم‌كارت، يك اپليكيشن نصب كنيد كه سرويس‌هاي محدودي را نيز در اختيار شما قرار مي‌دهند.

برخي از اپليكيشن‌هاي اين گروه شامل موارد زير مي‌شوند:

· ايرانسل من

· همراه من

· رايتل من

 

۳. اپليكيشن‌هاي پرداخت

شايد بهترين روش در خريد شارژ و بسته‌هاي اينترنتي استفاده از اين اپليكيشن‌ها باشد. در اپليكيشن‌هاي پرداخت، امكان خريد بسته‌هاي شارژ از اپراتورهاي مختلف با حفظ امنيت فراهم شده است. از طرفي با توجه به استقبال كاربران از اين اپليكيشن‌ها، رابط كاربري آنها وضعيت بهتري نسبت به اپليكيشن‌هاي ديگر دارد.

كاربردهاي اپليكيشن‌هاي پرداخت فقط به خريد شارژ محدود نمي‌شود. در اين اپليكيشن‌ها علاوه بر خريد شارژ مي‌توانيد از سرويس‌هاي كاربردي ديگري مانند: خريد اينترنت، پرداخت قبوض، انجام كارهاي بانكي و ... هم استفاده كنيد.

برخي از اپليكيشن‌هاي پرداخت شامل موارد زير مي‌شوند:

· اپليكيشن آپ

· اپليكيشن كيپاد

· اپليكيشن  ۷۲۴

 راستي خريد شارژر موبايل ربطي به برند گوشي شما ندارد. مي تواند گوشي هواوي ، سامسونگ يا هر چيز ديگي باشد. 

نظر شما چيست؟

معمولا از چه روشي براي خريد شارژ موبايل خود استفاده مي‌كنيد؟

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.